Zomer op de Radio

Het is alweer zover! De afsluiting van de zomer op de woonvoorziening Langeberg in Zoetermeer, met een zomerBBQ voor en door de bewoners van de Langeberg. Juraini Ferary gaat straks om 16:00 uur live DJ’en vanaf locatie met lekkere BBQ feestmuziek. Dus haal je BBQ van zolder en zet je radio aan. Doe je mee? Ook nu kun je het beluisteren als een test uitzending van op de radio.

We zijn te beluisteren op: www.sterrenradio.net en www.astradio.com/luister-live

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *