Trapdoctors met genaamd JAF

Trapdoctors is een Nederlandse hiphopgroep afkomstig uit Delft. De groep bestaat uit twee leden: JAF en Benito. In 2018 kwamen ze met de eerste lied Bodem. Toen zijn ze tijdje mee gestopt en daarna brachten ze weer een nieuwe track genaamd: (In de Kou) de track is op 10 september 2020 in première gegaan voor 11 september.

Mail ons naar: trapdoctors@juraini-ferary.nl

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *