Dit is waarom Juraini op Frenna heeft gestemd

FunX was een jongerenomroep die op 3 augustus 2002 werd opgericht door jongeren en de zender zich richt op alle jongeren 15 en 35 jaar met vele Hip Hop en Urban muziek. Het is alweer bijna zover! Tijd voor de jaarlijkse FunX Music Awards! Waarom Juraini op Frenna gestemd heeft, heeft te maken met het feit dat wat is je naam met Frenna zelf en YXNG LE echt heel veel keer is beluisterd op Spotify en daar naasten.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *