NIEUWS UIT DE MEDIA: Posthoorn Escamp Oost

Juraini laat zijn beperking niet in de weg staan. Hij runt namelijk een eigen radiostation. ‘Juraini Radio’ is te beluisteren in de regio Haaglanden,
Rijswijk, Zoetermeer en Delft.

Maar ook buiten de regio is Juraini Radio te ontvangen via internet. 24/7 zendt Juraini vanuit zijn slaapkamer in Zoetermeer uit.

Samen met andere gehandicapten zorginstellingen wordt er op deze wijze ook gestaan voor mensen met een verstandelijk beperking. Juraini Radio draait vooral Nederlandstalig, R&B en Latin als non-stop muziek. En alles wat daartussen zit. De radioprogramma’s wordt door Juraini zelf gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken.

Juraini bekijk je ook op Juraini TV RadioBox via YouTube, 7 dagen per week en 24 uur per dag.


Wil je een super gezellig feest? Dan is Juraini ook als Radio Drive-in show te boeken. Een vier uur durende show gepresenteerd door Juraini Ferary als Radio DJ en presentator kost 250 euro.

Kijk voor meer informatie op
www.jurainiradio.nl.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *