Bierfabriek Delft ziet Juraini als een groot evenement

Zoals jullie allemaal weten heeft Juraini een matig verstandelijk beperking, maar laat verder zijn beperking niet in de weg staan en runt hij zijn eigen internetradio, genaamd; Juraini Radio, wat jullie nog niet weten heeft Juraini zijn handen ineen geslagen met Timo Jansen van de Bierfabriek in Delft om daar zijn radio te maken. Dit is dus mogelijk op aanstaande zondag 23 augustus 2020 om 14.00-16.00 uur en ziet Bierfabriek Delft Juraini Radio als een groot evenement, waarom? In opdracht van de Echte Vriendenbureau worden nu genoeg handhavingen ingezet en voldoende polities. Juraini vraagt Fleur Mosterdijk (Communicatieadviseur van de Politie Zoetermeer) om naar Delft te komen.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *