Mijn Dossier JL Ferary over Ties en de Stadsclown

Vanochtend op woensdag 19 augustus 2020 belde de Stadsclown dat ze iemand te kort heeft voor haar Educatief Cultureel Interactief Kinderprogramma, die iedere woensdagmiddag tussen 14.00 uur tot 16.00 uur te zien zal zijn op YouTube, vanuit Delft On The Move, die als doel heeft een multimedia platform te bieden aan Delft en Omstreken. Juraini zal dan de geluid moeten komen verzorgen.

jurainiradio

Juraini Radio is het internetradiostation van De Echte Vriendenbureau en is 24/7 overal online te beluisteren. 24/7 kun je van de uitzendingen genieten. Juraini Radio wordt zelf door Juraini gemaakt die dol is op muziek en het leuk vindt om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren. Juraini maakt zelf playlists, bedien de muziekcomputer, presenteren de programma’s en interviewen gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *